05-08-07

Tom is Doha reeds aan het verkennen...

Woensdag 18 juli 2007. Tom vertrekt voor zes weken naar Qatar. We weten nu reeds geruime tijd dat er een buitenlands avontuur zat aan te komen, maar zelfs de locatie stond tot midden juli nog niet vast. Het zou in elk geval een land in het Midden - Oosten worden. Ajman, Sharjah, Abu Dhabi en Dubai passeerden de revue. Maar uiteindelijk werd het Qatar.

Tom stelt het er prima. Werken is zijn leven en dat kan hij nu naar hartelust :-) Hij is tevreden over de compound en kan zich goed aanpassen aan de extreme augustus-temperaturen.

Een eerste verkenning bezorgde mij alvast een waarschuwing van manlief: "Als je je per wagen in het verkeer mengt, claxoneren mag, maar maak dan geen enkel gebaar!". Oké, ik kan alvast nog enkele weekjes trachten dit af te leren in ons mooie Belgenland.

Voor de rest probeer ik hier in België alles in orde te maken: paspoorten, verhuis, ziekenkas, ....

1 september verwachten we Tom terug. En een kleine 2 weekjes later kan je ons hele gezin komen uitwuiven in Zaventem!

Ik hou jullie op de hoogte...

 

16:36 Gepost door Kim in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) | Tags: doha |  Facebook |

Commentaren

DE RUDDE Dag schatjes van ons,

ik heb jullie skynetblog al gevonden.
Skype nog thuis te installeren zodat ik binnenkort jullie live kan horen en zien eventueel daarachter.
Tiny en ik nog steeds aan t wachten op onze jongste spruit.
I'll keep you updated with the needed information.

Gepost door: Rudy Nelissen | 08-08-07

Waaoouw! Wat een pientere Mama die zo maar "out of the blues" weblogs in mekaar kan steken. Geweldig. Proficiat Kim. We zullen er zeker gebruik van maken als de hele familie in Qatar aan 't smelten is. Hier houden we het ondertussen cool en nat.
Liefs van ons.

Gepost door: Oma en Opa | 08-08-07

wauw wat een geweldige site...
did you do this??? wauw...
zo lang geleden dat ik je gezien heb...
you look absolutely amazing (herken je bijna niet) en uw kindjes zijn zo mooi en hard veranderd en GROOT (ook cas)... wat n mooi gezin(netje)zijn jullie!
jammer dat je bijna weg bent maar fantastisch natuurlijk dat jullie dit samen meemaken en natuurlijk fijn dat wij allemaal kunnen meegenieten:)...
the skype thing snap ik wel niet echt...
hope we still see eachother before you leave, en anders veilige reis en veel spannende/nieuwe/vreemde/grappige/mooie avonturen gewenst voor jou, tom, siel en cas...
DIKKE KUS SARAH

Gepost door: sarah | 08-08-07

wat een familie !! Lotte: ik vind de foto's op de weblog heel mooi! van mama mooge we regelmatig kijken of er nog nieuws is van juli!
lien : dankjewel voor de foto's en veel plezier in Qatar. We gaan wel Siel missen om te spelen. Stuur maar veel foto's van Siel en Cas zodat we hen nog kunnen zien groeien.
Ina : Tante Kim, jij bent echt een sybermama. Wat jij met de computer kan is geweldig. Lotte heeft zelf haar zinnetjes geschreven (niet op de foutjes letten) en Lien dicteert mij wat ik voor haar moet schrijven. Veeeeeeel geluk in Qatar en we zien elkaar nog op de doop van Cas !!!!!

Gepost door: lotte en lien | 09-08-07

Dankjewel! Dag Kim, Tom, Siel en Cas;

Ik kreeg net jullie gegevens door van je mama, Kim. Ik vind het een geweldig idee dat we jullie zo kunnen volgen en het is ook een hele leuke site. En ik ben héél erg aangedaan want ik ontdekte de link naar DATS. VERSCHRIKKELIJK ERG BEDANKT!
Het allerbeste voor jullie allemaal en reken maar dat ik jullie volg!

Dany

Gepost door: Dany Peeters | 09-08-07

Dag Kim en familie,

Dat het eraan zat te komen, wisten we, maar nu komt het wel erg dichtbij! Spannend zo een uitdaging! Een hele grote, mooie belevenis in ieder geval!
Jullie hebben een prachtige website gemaakt, ideaal om jullie te volgen en nieuws uit te wisselen.
Heel veel groetjes,

Maite Tuts

Gepost door: Maite | 09-08-07

Helaba,
chique zeg jouw creatie.
Wens jullie alvast het allerbeste in Qatar!
Doe dat goed daar.
Dikke kus Marleen.

Gepost door: marleen | 12-08-07

helaba!! Potverdikke de tijd vliegt zo snel! Het is gewoon bijna zover en ik ben nog niet eens bij jullie op bezoek gekomen!! Ik schaam me dood!! In ieder geval voor jullie vertrekken MOET ik langs komen! Btw mooie foto's Cas lijkt heel erg op Siel he!! Amaai echt mooi!!! Kim ik beloof je ik kom nog langs voor je vertrekt!! Lieve groetjes Sam en Saartje x x x

Gepost door: saartje | 15-08-07

De commentaren zijn gesloten.