18-08-07

Nog 13 dagen!

Nog 13 dagen en we kunnen onze papa gaan halen in Zaventem. Siel vraagt zeer regelmatig naar haar papa. Zes weken is tenslotte een hele tijd. De volgende weken beloven nog best druk te worden. De doop, de familiedag van Iemants, de verhuis,...

Gelukkig is Tom er vanaf 1 september om ons te helpen. De man des huizes heeft het intussen prima naar zijn zin in Qatar. Hij kan hard werken zonder echt gestoord te worden! wat wil 'een Tom Coosemans' nog meer?

Voor iedereen die zaken gaat doen in het Midden-Oosten, maar vooral voor mijn lieve echtgenoot heb ik een link geplaatst naar informatie over de zakelijke gedragscode in Qatar. Het kan maar van pas komen hé!

En nu verder aftellen geblazen...Er zijn intussen toch weer vijf minuten verstreken :-)

19:08 Gepost door Kim in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hallo ik wens U nog een aangename zaterdagavond...liefs ...

Gepost door: Athea | 18-08-07

Hey Kim en co
Hier een mailtje van een (oud-)GPB-collega en Berg-bewoonster. Mooi gedaan deze blog! Ik zou niet weten waar te beginnen hoor, echt goed! En zo kun je iedereen op het thuisfront op de hoogte houden van jullie belevenissen daar.
Ik ben trouwens even een dagje in Bahrein geweest (in de buurt van Koeweit denk ik)- een tussenstop op de terugweg vanuit Kathmandu (Nepal) - en daar was het ook rond de 46 graden. Het was net alsof je lichaam onophoudelijk werd omringd door haardrogers. We liepen daar gewoon bedrijven en winkels binnen om even te genieten van de airco. Maar het eten was er erg lekker; ook veel zeevruchten en verse groeten. Het was een vrij verwesterd land. En helemaal verzot op luxe gezien het aantal merkwinkels in de hoofdstad. De meeste vrouwen waren gesluierd, maar ik kon er zonder problemen rondlopen in rokje en korte mouwen. Enfin, Qatar ziet er op de foto's toch heel mooi uit.

Heel veel succes met je kindjes en man in Qatar!
Groeten Kristel Laudon

Gepost door: Kristel Laudon | 20-08-07

De commentaren zijn gesloten.