14-09-07

Niet meer aftellen

12 september 2007, 5u.30: de wekker loopt af ten huize Coosemans. De grote verhuisdag is aangebroken. We maken ons allemaal klaar en slaan de deur om klokslag 7u. achter ons dicht. Met reeds een half uur vertraging vertrekken we richting Zaventem. Hier staan Jan, Peter en mijn mama ons op te wachten. De eerste twee om er zeker van te zijn dat we zullen vertrekken :-), maar voor mama valt het afscheid best zwaar. Ook voor ons is het moeilijk, al kijken we ook erg uit naar onze eerste avonturen in Qatar. De vlucht verloopt zeer goed en de kindjes zijn erg braaf. Enkel voor Siel wegen de laatste loodjes wat door en slaat de vermoeidheid toe. Maar die moet ze toch even overwinnen, want al meteen bij de paspoortcontrole in Qatar worden de gsm's bovengehaald en wordt onze dochter een echt fotomodel voor de loketbediendes. Dan op naar de bagage. Alles is erbij, behalve....de koffer van onze kindjes. Dat is even een tegenvaller, maar zeker geen ramp. Nu enkel hopen dat hij vlug terecht komt. Uiteindelijk is het na twaalf uur eer de kindjes in hun bedjes liggen.

De volgende dag beginnen we met het schoonmaken van het appartement. Onder het stof zie ik zeer veel potentieel... Tja, wat wil je als je maandenlang enkel mannen in een appartement zet :-). 's Namiddags trekken we richting de imposante shoppingmall. Hier vind je alle bekende merken en een reusachtige Carrefour! We deden de eerste boodschappen en aten een hapje met een ijspiste op de achtergrond. Zalig....

Vanochtend zaten we reeds om 7u.30 in het zwembad. Vooral Siel vond het superleuk, maar voor Cas was het water net iets te koud... Reden: net die nacht had men het water ververst. Dat euvel zal morgen dus ook van de baan zijn :-). En dan mogen we ook de nieuwe wagen ophalen. Vele groetjes aan iedereen die dit leest!

19:52 Gepost door Kim in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.