27-09-07

Garangao

Zoals eerder vermeld was het vandaag 'Garangao' op school. Gisterenavond reden we naar de Carrefour, die hier geopend is tot 24u. Wat een luxe hé! We kochten er snoep en nootjes en gingen dan op zoek naar een traditionele jurk. Die vonden we aan een kraampje in het shoppingcenter 'Villagio'. De mooie pantoffels die Siel kreeg van Oma en Opa, kwamen ook zeer goed van pas.

Tom bracht Siel naar school en merkte op dat ze van de reeds aanwezige vijf kindjes de enige was met een traditionele jurk. Miss Roshini was heel blij dat er toch iemand op haar initiatief was ingegaan. Uiteindelijk bleken er gelukkig nog meer ouders van andere klassen geïnteresseerd in de festiviteiten. Ons meisje kwam thuis met kleine snoepzakjes en heeft het duidelijk erg naar haar zin gehad op deze Garangao.

Na het middagdutje was het tijd voor een bezoekje aan het zwembad en vanavond trokken we naar City Center. Een gigantische shopping-mall in het centrum van Doha. Erg indrukwekkend. Hier vonden we eindelijk een verzorgingskussen! De kindjes kregen weer erg veel aandacht van de lokale bevolking. Siel werd zelfs eens hartelijk vastgepakt en gezoend door een onbekende gesluierde dame. Maar ze maakt er zich niet druk in! En wij ook niet, want iedereen is hier enorm vriendelijk (behalve in het verkeer :-)). Ook de kisten met het speelgoed van de kindjes en allerlei praktische zaken zijn toegekomen. Cas kan nu eindelijk Doha bekijken vanuit zijn eigen autostoel.

Moe maar voldaan zochten de kindjes hun bedjes op en dat gaan wij zo dadelijk ook doen. Maar eerst wil ik nog iedereen bedanken voor de fijne berichtje op onze weblog en in onze mailbox. Het doet echt deugd dat jullie zo met ons begaan zijn!

484ECF97-C705-F937-D45C89F8C913ADFE

tmpphp3jWkKH

 

20:58 Gepost door Kim in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: garangao, school, feest, traditie |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.