12-10-07

Eid Holiday!

Zoals eerder vermeld is het vandaag Eid Al Fitr. We trokken vanmiddag richting Doha's Corniche en zagen verschillende familie's picknicken. Hierdoor werd het meteen duidelijk dat de Ramadan echt wel voorbij is! We kuierden een eindje op de Corniche en Siel hield weer een paar foto-shoots voor enkele Indische en Sri Lankaanse 'groupies'. Hierna leefden we ons uit in de speeltuin en genoten we van een tasje koffie in het Sheraton-hotel, dat best wel impossant is!

Het Chinees restaurant 'Beijing' serveerde ons vanavond een heerlijke maaltijd, waarna we terug richting Corniche reden. Hoopvol om een glimp van het Eid-vuurwerk op te vangen, maar dit bleek ijdele hoop. Het uur waarop het vuurwerk wordt afgestoken is blijkbaar een groot geheim, dus in principe konden we daar wel uren staan. We wachten een klein half uurtje in de auto, maar besloten dan toch maar huiswaarts te keren omdat de kindjes wat ongeduldig waren. Volgend jaar hebben we misschien meer geluk :-) 

 

tmpphpdGlepE

20:28 Gepost door Kim in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Leuke gezichtjes!!! Leuk de gezichtjes van je 2 kinderen, ja je kunt het meteen merken dat de Ramadam afgelopen is, hier ook in de buurt waar ik vanuit blog dat is Nederland staat een islamitsche shool(waar vandaag geen kinderen waren) suiker feest is iets wat wij als Nederlanders voortaan ook aan mee doen hier in NL.Geniet van een weekje vrij.

Gepost door: Geesje vanuit NL | 12-10-07

De commentaren zijn gesloten.