06-12-07

Sinterklaas is jarig...

Onze kindjes moeten toch superbraaf zijn, want Sinterklaas en Zwarte Piet kwamen vannacht helemaal naar Qatar om de Sint zijn verjaardag te vieren! Siel en Cas waren vanmorgen in de wolken met hun kadootjes en snoepgoed.

Morgen is Siel uitgenodigd op het verjaardagsfeest van Noura, een klasgenootje uit Egypte. Benieuwd wat dit gaat geven?! Persoonlijk vind ik 2 jaar erg jong voor verjaardagsfeestjes, maar ik wil het onze meid ook zeker niet onthouden...

Naast al dit feestgebeuren volgen wij vol verwondering het absurde nieuws uit ons Belgenland. Van die regeringsmoeilijkheden liggen we al niet meer wakker. Maar de laffe moord op agente Kitty Van Nieuwenhuysen en de één-uur durende ontvoering van een baby in Hasselt, sloegen ons met verbazing. Gelukkig liep dit laatste voorval wel goed af. Uit ervaring kunnen wij jullie meedelen dat de kraamafdeling van het Virga Jesse ziekenhuis voor ons uitstekend werk verrichtte. Maar ja, gekken kun je vaak niet tegenhouden, hoe goed je je werk ook doet... daar is het voorval in Lot spijtig genoeg een triest bewijs van!

Om toch af te sluiten met een positieve noot, kunnen jullie even de meest recente kiekjes van onze kapoenen bewonderen. Siel aan de feesttafel en Cas met zijn nieuwe beste vriend (een zeeeer grote beer, die Sinterklaas zomaar gratis kreeg omdat hij toch wel heel veel speelgoed gekocht had :-))

100_5424

100_5429


100_5433


100_5435

19:14 Gepost door Kim in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: sinterklaas |  Facebook |

Commentaren

Sint en pieten is een vriend voor jong en oud Zo jullie hebben zo te zien ook iets van sint en pieten gekregen, zo zie je amar weer dat sint en pieten is een vriend voor jong en oud. Waar je ook ter wereld woont hij maakt gewoon een plekje vrij.

Gepost door: Geesje vanuit NL, neem gersut een kijkje op mijn blog | 07-12-07

De commentaren zijn gesloten.