07-12-07

Nog 16 dagen!

Gelukkige verjaardag, Tante Ina!

Maak er een geweldige dag van! De drie dikke zoenen volgen zeer binnenkort.

Wij tellen hier af naar 23 december, wanneer we op het vliegtuig stappen richting België. Jullie hebben ongetwijfeld al door dat we het hier erg naar onze zin hebben, maar het zal toch enorm veel deugd doen om iedereen eens terug te zien... Nog 16 dagen!

Het eerste verjaardagsfeestje van Siel is zeer goed meegevallen. Er waren 2 feestvarkens en meer dan 20 feestvierende kindjes. Aangezien de moeder alle zestien klasgenootjes had uitgenodigd, had ik me al afgevraagd hoe ze dit zou doen, maar met al die Nanny's hier maakte ik me niet echt zorgen. Om 14u.30 brachten Tom, Cas en ikzelf; Siel dus naar haar eerste feestje. Bij het zien van redelijk wat volwassenen begon er mij al iets te dagen en inderdaad: ouders waren ook uitgenodigd (al stond er niets van op de uitnodiging). 'Big problem' dus, want Tom moest zijn valies nog pakken en werd om 16u. op de luchthaven verwacht voor zijn vlucht naar Abu Dhabi.

Terug naar huis mét Siel was geen optie, want die was met geen stokken weg te krijgen bij het springkasteel en alle kindjes. Dus besloot ik Siel maar achter te laten en met Tom terug richting ons thuis te rijden. Hier maar vlug de pampertas in orde gebracht, echtgenoot vaarwel gekust en dan met mijn eigen wagen terug naar het feestje. Siel zat mooi op een stoel een hele hoop chips te verorberen, maar de moeder van één van de klasgenootjes deelde me toch mee dat ze even gehuild had... Na het aanbieden van mijn excuses aan de gastvrouw, heb ik uiteindelijk ook kunnen meegenieten van het verjaardagsfeestje van de 3 - jarige Noura. Er waren allerhande spelletjes en hopen eten voorzien. En wonder boven wonder kwam ik daar toch niet weer een Vlaming tegen. Jan, met zijn dochter Marjorie. Veel tijd om te praten was er echter niet, want net daarna werd de mooie Dora-taart aangesneden en verorberd. Ondertussen was het al 17u.15, dus stilletjes tijd om huiswaarts te keren. Tom keert morgenavond reeds terug naar huis, maar er staan heel wat bussiness-meetings op het programma, dus ik denk dat ik hem niet veel zal zien voor maandagochtend! Tja, dat heb je als de grote baas op bezoek komt hé :-).

Op de foto's kunnen jullie zien dat het feestje geweldig was, dat Siel dol is op haar fiets en dat Cas nu al oefent om piloot te worden :-).

100_5437

100_5439

100_5441

100_5442

100_5446

100_5447

18:02 Gepost door Kim in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Een grote boom met een ster,
pakjes her en der.
Een kribbe met poppetjes,
ik vind het dolletjes.

Gepost door: kyra | 07-12-07

laaste loodjes wegen het zwaarst Zo te zien was het een gezellige boel het feestje van Siel. Tja de laaste (loodjes die wegen het aller zwaarst) zeker wannneer je nog moet wachten voor dat je naar belgie kunt reizen.Ik zou zeggen inpakken en wegwezen maar alleen gaat dat niet 1, 2,3.is toch fijn als jullie het naar jullie zin hebben daar, dan weet je ook dat de tijd heel vlug voor bij gaat en zonder dat je het weet 23 December is dat jullie kunnen vertrekken.Wens jullie een fijn weekend toe.

Gepost door: Geesje vanuit NL, neem gerust een kijkje op mijn blog | 08-12-07

De commentaren zijn gesloten.