12-12-07

Cas maakt vriendjes

Eerst en vooral: 'Happy Birthday, Nonkel Jan'

Vandaag trok ik met Cas naar de baby- en peuterochtend van de DSA. Wanda en haar dochtertje Luz stelden hun huis open voor zes moeder en zes kindjes. Ze zorgden voor allerhande lekkernijen en de moeders konden bij al dat lekkers een fijn babbeltje slaan en ervaringen over het expatleven uitwisselen. Met dank aan de kindjes, die allen zeer flink waren en goed samen speelden. Uiteraard in de mate van het mogelijk, want van een baby/peuter kan je nog niet echt een samen-spel verwachten hé :-). Maar zowel de kindjes, als de mama's hadden een erg leuke voormiddag.

Vervolgens wil ik nog even wat rechtzetten. In het vorige bericht maakte ik de voorspelling dat ik Tom niet vaak zou zien tijdens het weekend dat zijn baas, Raf Iemants hier zou zijn. Wel, ik moet mijn woorden terugnemen, want er stonden maar liefst twee etentjes op het programma. Zaterdagavond mét en zondagavond zonder de kinderen. Zondagavond genoten we van een heerlijk diner in het gezelschap van Raf, Pierre Sironval en zijn echtgenote Sandrine. Het werd een zeer aangename avond!

Ondertussen kunnen we nu echt al aftellen naar onze vakantie in België. Nog tien nachtjes slapen! Siel heeft eerst nog drie schooldagen en elke dag staat er iets op het programma: morgen een 'sports day', zondag een 'class party' en maandag tenslotte een 'non-uniform-day'. Dit wordt ongetwijfeld vervolgd...

100_5448

100_5450

100_5453

100_5454

100_5456

100_5457

19:14 Gepost door Kim in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: iemants, dsa |  Facebook |

Commentaren

Gezellige boel Gezellige boel was het zo te zien, en cas heeft het volgens mij ook erg naar zijn zin gehad of niet???

Gepost door: Geesje vanuit NL, neem gerust een kijkje op mijn blog | 13-12-07

De commentaren zijn gesloten.