14-12-07

Sports Day

13 december vond de sportdag voor de leerlingen van de eerste kleuterklas tot de het tweede leerjaar plaats. De sportactiviteiten werden uitgevoerd op het schooldomein en alle ouders waren uitgenodigd om te komen kijken vanaf 7u.20. Miss Roshini had ons reeds vorige week laten weten dat de klas ingedeeld zou zijn in vier groepjes met elk een andere kleur. Kwestie van toch te zorgen voor wat competitiedrang :-). Siel hoorde bij de rode groep en werd aldus verwacht in een rode outfit. De kinderen hadden de afgelopen weken hard geoefend om de verschillende oefeningen tot een goed einde te brengen. Er werd gekozen voor een doorschuifsysteem met volgende disciplines: verspringen, voorwerp gooien, bal gooien, korte loopwedstrijd, voorwerp laten balanceren op een racket en een hindernissenparcours.

Siel had duidelijk door dat er iets op het programma stond en was hierdoor wat nerveus en prikkelbaar. Dit uitte zich met een huilbui bij het binnenkomen in de klas. Maar ik kon meteen vaststellen dat ze niet de enige was. Bijna alle kindjes waren in tranen of enorm druk. Uiteindelijk kregen de ouders en juffen de kinderen toch terug stil en konden de opdrachten beginnen. Siel was als eerste aan de beurt en deed gelukkig onmiddellijk mee. Daarna leek ze het zelfs fijn te vinden... En de loopwedstrijd werd door onze meid gewonnen! Goed hé.

Rond 8u.30 verliet ik de school om met Cas de nodige boodschappen te gaan doen en toen ik rond 12u.15 Siel van school ging halen, was ze net als al haar vriendjes erg actief. Miss Roshini deelde me mee dat ze toch blij was dat deze dag achter de rug was en ik kon haar volledig begrijpen.

100_5471

Nu alle traantjes gedroogd zijn, is het tijd voor het echte werk!

100_5475

"Form a line!"
100_5481


100_5487


100_5491


100_5494

"Ik ben een beetje moeeee!"
100_5496

" Eerst even de kat uit de boom kijken, zodat ik dadelijk een prachtprestatie kan neerzetten :-)."
100_5500

Soraya, Siel en een derde rebel lappen de regels aan hun laars! 

09:33 Gepost door Kim in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: dmbs |  Facebook |

Commentaren

Fijne Feestdagen!! Wens jullie Fijne Feestdagen!!!

Gepost door: Geesje vanuit NL, neem gerust een kijkje op mijn blog | 20-12-07

De commentaren zijn gesloten.