25-01-08

We zijn terug thuis!

Woensdagochtend om 10u.50 vertrok ik samen met Cas en Siel terug richting Qatar. Ditmaal kwamen Oma, Opa en Nona ons uitwuiven. Het afscheid was deze keer minder zwaar, al zullen we onze familie en vrienden in het verre België pas binnen vijf maanden terugzien. Uitgezonderd Nona, Anita, Tammy en Annelies; die een vakantie richting Qatar gepland hebben in de maanden maart en april. Het was uiteraard een prettig weerzien met Tom, want die kon de lokroep van het werk niet weerstaan en keerde al op 10 januari huiswaarts.

De vakantie was druk, maar zeker de moeite waard. We hebben alle naaste familieleden teruggezien en ook heel wat goede vrienden. Familie en vrienden aan de kust zullen echter wat geduld moeten hebben tot juli of augustus, want die lange rit paste echt niet in de drukke agenda. Eén van de hoogtepunten tijdens deze vakantie in België was ongetwijfeld het huwelijk van onze goede vrienden Wim en Annekatrien. Bruid en bruidegom straalden op deze mooie dag en zorgden voor een prachtige huwelijksmis en een uitstekend avondfeest. Bedankt dat we erbij mochten zijn! (Tom echter enkel in gedachten :-))

In Qatar heeft het de afgelopen weken - net als in België - erg veel geregend. Tom heeft hiervan enkele mooie filmpjes. Ik zal ze één van de volgende dagen eens op de weblog trachten te plaatsen. Het is hier nu zo'n 20°C, maar dat voelt toch wel erg frisjes aan. De temperatuur gaat nu enkel nog in stijgende lijn, dus er wachten ons mooie vooruitzichten.

Momenteel genieten we van een erg rustig weekend, zodat de kinderen in alle rust terug kunnen aklimatiseren. Siel gaat vanaf zondag terug naar school. Die vaste structuur zal haar zeker goed doen na een maand vol leuke onregelmatigheden! En voor mij ligt er ook heel wat moois in het verschiet. Ik  start namelijk vanaf 1 februari met een nieuwe parttime-job als secretaresse van.................. Tom Coosemans. Inderdaad! Ik kijk er erg naar uit om terug wat werk te verzetten.

Cas zal vanaf nu dus de ochtenden in een kinderopvang doorbrengen. Momenteel ben ik dus druk op zoek naar een gepaste crêche. Zondag hebben we een eerste gesprek in 'the small world", waar 2 plaatsen vrij zijn. Maar aangezien je in Qatar nooit op één paard moet wedden, zal ik de komende dagen nog op zoek gaan naar andere mogelijkheden. De namen klinken in elk geval ongelooflijk mooi: 'Little Angels', 'Busy Bees', 'First Steps', Sunbeam', ... Ik heb al meermaals vernomen dat er wachttijden zijn van enkele maanden, dus we zullen moeten nemen wat er te krijgen valt. Al zal ik mijn kleine jongen nooit achterlaten waar ik zelf niet zou willen blijven. We zullen wel zien!

Verder vindt van 27 januari t.e.m. 1 februari 'the Tour of Qatar' plaats. Misschien kunnen we nog eens een Belgische vlag in elkaar knutselen om Tom Boonen te gaan aanmoedigen? Jullie vernemen dit ongetwijfeld in een volgend bericht!

12:23 Gepost door Kim in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Beste Kim en Tom,

Blij te horen dat jullie een fijne vakantie hadden en er van genoten hebben. We verstaan zeker dat het niet evident is om tot aan de kust te geraken. Maar daarom zullen we zeker niet nalaten om jullie verhalen te blijven lezen hoor. Voor ons staat het zomer seizoen stilaan voor de deur. Vanaf 3 maart mogen we beginnen met het opzetten van de strand cabines en dan open doen rond Pasen. Daar het dit jaar een zeer vroege pasen is zal het nog niet zo druk zijn, maar we kijken er toch naar uit om met frisse moed een nieuw seizoen te starten.
Veel liefs van ons allen uit Knokke

Gepost door: anne depreter | 25-01-08

hallo kim, het zal de kindjes deugd doen om terug thuis te zijn en een vaste structuur te krijgen. ik vond het fijn je nog eens te zien, ik zal hier af en toe eens komen lezen. veel succes alvast met je job als secretaresse. hopelijk bevalt het je. vele groetjes vanuit belgië (ik kan alleen maar dromen van een frisse 20 graden!!!)

xxx

Gepost door: ellen | 25-01-08

En weer in je dagelijkse sleur Jammer dat de vakantie zo snel voor bij is, en dat je dan weer in je dagelijkse sleur zit. Zoek en je zult het vinden een plekje, neem er alle tijd voor.

Je bent altijd welkom om een kijkje te nemen op mijn blogje http://ibloghurt.wordpress.com

Gepost door: Geesje vanuit NL, neem gerust een kijkje op mijn blog | 26-01-08

Secretaresse Voor Tom is het dus legaal om met zijn secretaresse in de koffer te duiken :o)

Gepost door: Jm | 09-02-08

Tour of Qatar 2008,,, Belgian fans ? Beste mensen in Qatar,
Na wat zoeken kom ik toch al bij iets terecht wat raakpunten heeft met de wielerronde van Qatar.

Ik was enige dagen geleden een weekske in Doha en omgeving op uitnodiging van een paar Vlaamse mensen " Hans en Sandra " aldaar wonend en werkend.

Tijdens de wielerronde ontmoette ik dagelijks wel wat Vlaamse wielersupporters..(( STERS ))
Wederzijds werden er wel wat originele fotos genomen.Graag had ik er een paar doorgezonden.

Misschien kom ik langs deze weg achter de mailadressen van de fervente fotomaaksters.

Verder de groeten aan alle Vlamingen in de verte van Kempenaar Jos Daems

??>> Wielerliefhebber,? kortelings ook een fotoreportage van de Tour of Qatar op www.josdaems.be

Breng maar eens een bezoekje !


Gepost door: jos daems , Mol Vlaanderen | 15-02-08

De commentaren zijn gesloten.