04-02-08

Vreugde en verdriet

Het is weer even geleden dat ik nog een bericht op de blog geplaatst heb. Maar dat had zo'n redenen. Donderdagavond kregen we slecht nieuws vanuit België. Het overlijdingsbericht van mijn Nonk Willy sloeg niet enkel hier in als een bom. Wij wensen Thomas, Wim en Annelies heel erg veel sterkte! Na zo'n slecht nieuws, sta je toch even stil bij dit leven en zou je toch even heel kort terug in België willen zijn.

Maar we zijn in Qatar en hier is de afgelopen week ook heel wat gebeurd. Zo was het de 'Tour of Qatar', met als eindwinnaar onze Vlaamse Tom Boonen. Vrijdag gingen we normaalgezien naar de laatste rit kijken, maar het was koud en mijn hoofd stond er niet naar. Uiteindelijk besloten we tegen 15u. toch maar een kijkje te gaan nemen, maar de vogel was al gaan vliegen :-). De Corniche was wel nog volledig autovrij, dus hebben we een mooie wandeling op die anders zo drukke weg gemaakt.

Vrijdag was tevens mijn eerste werkdag, maar die was niet erg productief, want vrijdag is het hier weekend. Zaterdag, zondag en vandaag werd er wel hard gewerkt. Mijn baas valt in elk geval in goede aarde! Ik weet wat me te doen staat en probeer me zo vlug mogelijk de nodige procedures eigen te maken. Ik dacht dat de organisaties in de non-profitsector de gouden medaille kregen voor 'afkortingen', maar ze zullen die prijs toch moeten afstaan aan de firma Iemants NV :-).

Sinds zondag gaat Cas naar de kinderopvang en dit bevalt hem prima. Hij heeft al meteen de harten van de kinderverzorgster veroverd met zijn hartverwarmende glimlach.

Siel is terug volledig in het schoolritme en kijkt uit naar haar verjaardagsfeestje op school. Vanmiddag hebben we de traktaties voor de klasgenootjes alvast klaargemaakt.

100_5645

19:12 Gepost door Kim in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: tour of qatar 2008, iemants nv |  Facebook |

Commentaren

Woordje van ons... Hallo € 7000 man (laat de anderen nu maar denken wat ze willen). Eerst veel sterkte bij het overlijden van uw nonk! Zal niet gemakkelijk zijn dat zo ver van huis te moeten horen en eigenlijk "niks" te kunnen doen.
Toch ook wel fijn te lezen dat Cas en Siel zich zo goed aanpassen ginder (al helpt het weer wel een beetje blijkbaar, hèhè). hier is het natuurlijk ook gene vette, al voorspellen ze voor het weekend 12 graden hier en licht bewolkt dus das ideaal weer om de platwijers nog eens te verkennen he!
Seg Tom, zit eens achter uw werkvolk hier thuis he want wil nu toch die steentjes tegen uwe muur eens zien. Denk anders nog maar eesn over mijn aanbod na... Allé, het ga jullie goed daar! groetjes aan de vrouw en kinderen en tot de volgende zeker? (zijn jullie terug in augustus ergens wanneer er misschien straatBBQ is?)

groeten Jeroen en Eef en Ian

Gepost door: Jeroen en Eef | 06-02-08

De commentaren zijn gesloten.