09-02-08

Het nieuwe schoolgebouw oogt veelbelovend!

 Siel haar verjaardag is weer achter de rug. Hartelijk dank aan iedereen die eraan dacht via sms, mail, telefoon, skype of e-cards. Siel was in de wolken met al die aandacht... Ze is nu drie jaar of zoals ze zelf zegt: "Ik ben nu twee jaar genoeg". Een hilarisch uitspraak en zo heeft ze er tegenwoordig wel meer in petto. Wat dacht je van: "De auto ruikt naar stink"... (waarmee ze vanille bedoelt :-))

De dag voor haar verjaardag vierde Siel reeds haar derde levensjaar op school. Trots deelde ze haar kadootjes voor de medeleerlingen uit en alle kindjes smulden van de cake en gezonde fruitsapjes. Enige nadeel was dat Siel niet wou dat er voor haar gezongen werd. Maar mama en papa hebben dat de volgende dag ruimschoots goedgemaakt. Wij mochten wel zingen!

Zoals eerder vermeld had Siel vrij op de dag van haar verjaardag en de 13 dagen die hierop volgden. Reden hiervoor is de verhuis naar het gloednieuwe schoolgebouw. Kwestie van de route reeds te kennen en omdat we onze nieuwsgierigheid niet kunnen bedwingen, gingen we alvast eens een kijkje nemen. En wat we zagen viel reuze mee. Kijk zelf maar eens op de fotootjes. Siel zal het zeker naar haar zin hebben op 'de nieuwe school'.

Cas amuseert zich ondertussen nog steeds in de creche en steelt de harten van alle verzorgsters. De charmeur!!!!

Voor de rest kunnen we enkel vertellen dat de temperatuur hier langzaam maar zeker begint te stijgen. Nona en Anita mogen gerust zijn. Binnen een maandje kan je hier zeker een bruin kleurtje komen halen :-). Sinds begin deze week kunnen we toch al de winterjassen in de kast hangen. Cas had die voordien zeker nog nodig tijdens onze bijna dagelijkse wandeling door de compound.

Tenslotte vinden we het ook zeer leuk dat onze buren de weblog gevonden heb. Eef en Jeroen, doe ze daar de groetjes en tot in de zomer. Die straatbarbeque proberen we zeker mee te pikken. We zullen alvast wat zonnestraaltjes in onze valies proppen :-).

 100_5648

100_5655


100_5641


100_5642


100_5643


100_5653

14:57 Gepost door Kim in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Die kleuterschool doet het qua kleur zeker niet slecht denk ik! Aan zonnestralen trouwens geen echt gebrek hier! Het is een schitterend weekend geweest met temperaturen ronde de 15 graden: heb op het stoepje gezeten thuis en het deed goed. Spijtig genoeg vanaf woensdag weer terug winterse temperaturen van een graad of 5 :-(, enfin zullen maar niet klagen! Groetjes

Gepost door: Jeroen en Eef | 11-02-08

De commentaren zijn gesloten.