16-02-08

Een fris zomerkopje voor onze Cas

Vrijdag steeg het kwik in Doha tot een aangename 30°C.  Een ideaal weertje voor een mooie wandeling. In de voormiddag stond er echter nog heel wat  op het programma. Een kort verslagje van een mooie dag!

Wie de foto's onderaan dit bericht goed bekijkt zal zeker een verandering opmerken. Jaja, inderdaad! Aangezien het hier vanaf nu steeds warmer zal worden, besloten we ons jongste maar een fris zomerkopje te geven. Ook voor ons was het even wennen en ik voelde me zelfs een beetje triestig, maar nu zijn we al helemaal gewoon aan onze bijna-peuter. Cas heeft hierdoor gelukkig zijn lach niet verloren. En dat is toch wel het belangrijkste.

In de late voormiddag vertrokken we dan richting ons nieuwe kantoor. Het meubilair en de electronica zijn nu allemaal voorhanden. We wachten enkel nog op de internetaansluiting... Hoog tijd dus om het kantoor in te richten en op te frissen. Oordeel zelf maar op onderstaande foto's of dit gelukt is.

Over dat kantoor valt bovendien nog iets interessants te vertellen. Het nieuwe hoofdkwartier van ISCQA (Iemants Steelconstructions Qatar) ligt namelijk tegenover het hoofdkantoor van het 'Al Jazeera Network'. Voor wie zijn kennis nog eens wil opfrissen, geef ik deze link even mee: http://nl.wikipedia.org/wiki/Al_Jazeera 

Tegen twaalf uur trokken we de deur van het kantoor achter ons dicht. Het was tenslotte ook onze vrije dag hé :-). We besloten kennis te maken met onze onderburen van restaurant 'Istanbul'. En die zullen ons zeker vaker over de vloer krijgen... Het eten was om vingers en duimen af te lekken. Heerlijk!

In de namiddag maakten we een heerlijke wandeling langs de Corniche, ter hoogte van het optrekje van onze Emir, Sheikh Hamad bin Khalifa Al-Thani. Alhoewel, optrekje...Een paleis om u tegen te zeggen hoor. Beoordeel zelf  de foto maar!

Tegen 17u. waren we terug thuis en hadden we nog twee uren de tijd om Tom zijn valies te maken. Hij zal tot 18 februari in Abu Dhabi vertoeven voor allerhande meetings. Tom heeft beloofd om ditmaal echt wel gebruik te maken van zijn fototoestel. Misschien krijg ik hem zelfs zo ver om nog eens een berichtje op de blog te zetten. Wie weet...

100_5677

100_5681

100_5682


100_5684


100_5685


100_5687


100_5692


100_5701


100_5708


100_5713

Commentaren

Fris kopje Het is volgens mij genieten geblazen daar of niet.Prachtige foto's complimenten daarvoor. Ja dan is eeen fris kopje met 30 graden echt wel nodig om je hoofd koel te houden.

Gepost door: Geesje vanuit NL, neem gerust een kijkje op mijn blog | 16-02-08

cas bij de kapper het staat hem ferm mooi dat kortgewiekt kopke! geniet er daar nog van (dat zal wel lukken!)
groetjes!

Gepost door: ellen | 17-02-08

goe bezig ! doe zo voort.
Mooi foto's

Gepost door: Ben | 08-03-08

De commentaren zijn gesloten.