29-02-08

Drukke dagen in Qatar!

Als ik me niet vergis is het intussen meer dan 10 dagen geleden sinds mijn vorige bericht. Uiteraard is er in tussentijd heel wat gebeurd.

Ten eerste is onze zoon één jaar geworden op 20 februari. Uiteraard hebben we dit gevierd, maar minder uitgebreid dan de verjaardag van Siel op 6 februari. Maar onze zoon kreeg op zijn verjaardag net wat meer knuffels en kusjes dan andere dagen... En hij is supertevreden met de tent met kruiptunnel die hij van mama en papa gekregen heeft. Net als Siel, kreeg Cas ook heel wat gelukwensen uit het verre België. Dit doet ons zeer veel plezier. Bedankt hiervoor!

Ten tweede is Siel dolgelukkig in haar nieuwe (verhuisde) school. Ze past zich duidelijk erg goed aan en lijkt het nog meer naar haar zin te hebben dan in de vorige school. De klas is dan ook wel veel ruimer en biedt zeer veel structuur aan aan de kleutertjes.

Ten derde hebben we met de DSA een carnavalsactiviteit in elkaar gestoken, die prima verlopen is.

Ten vierde zijn we met de DSA druk bezig om een paasspeurtocht klaar te stomen voor alle nederlandstalige kinderen in Qatar.

En nu een verrassend vijfde nieuwsbericht: "morgen moeten jullie allemaal het Belang van Limburg kopen en zoeken naar nieuwtjes uit Qatar!".

Ik hou jullie in spanning, maar hoor graag jullie reactie :-).

Tot morgen....

 

19:31 Gepost door Kim in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

hela kim, ik zag vanmorgen een foto in de
krant staan en dacht ma die ken ik, en ja het was ze inderdaad! (ter informatie : ik heb bij u in de klas gezeten op KTA2)

Gepost door: wim bonneux | 01-03-08

Chilliiiiii Kimmeke,
Ik las net je artikel in de krant, je blog ga ik morgen lezen, eerst even slapen, maar ik moest toch nog even oets mailen, altijd fijn om een "oude" bekende plots tegen te komen in de krant zonder dat er "herinnering" bij staat!!!
Ik zie dat t je goed gaat, mooi gezinnetje etc..., te gek...
Alléé, als ik je blog heb doorgenomen schrijf ik je nog eens, alleszins de groeten aan al Belgen in Qatar en véél regen...
Mgv
Sven vd Chiiiilllliiiii

Gepost door: Sven Vaes | 02-03-08

hey tom, kimen ..... Mooi zo een verhaal in de krant om iemand zijn leven te kunnen volgen. geniet maar van een unieke ervaring die niet iedereen kan mee maken.
Jullie doen dat goed. Hoe zit het met het lokaal volley talent daar :-)
groeten

Gepost door: rudi slootmaekers | 02-03-08

Hallo familie Coosemans,
hier familie Coosemans maar vanuit het grijze en regenachtige Tongeren.
Wij hebben het in de krant gezien dat jullie het goed stellen.
Geniet en doe dat goed daar allemaal.
Dikke kussen wij.

Gepost door: marleen | 02-03-08

mooi artikel ja mooi artikel in hbvl. ik lees die buitenlandse avonturen altijd met veel interesse. Zeker als het iets bouwkundig is...

nog veel succes daar
groetjes uit limburg

Gepost door: pieter | 02-03-08

helaba!! was zeer leuk jullie in de krant te zien staan!! zoals je mij kent heb ik er natuurlijk een traantje bij weggepinkt doet me goed te zien dat jullie het daar zo goed maken! soms denk ik zelfs dat jullie mss nooit meer terug komen! :( het ga jullie goed !! groetjes en dikke kussen van sam voor siel en cas! x x x

Gepost door: sam,saartje en jano | 03-03-08

hallo, ook ik heb jullie verhaal gelezen in de krant. mooi mooi! hopelijk alles goed! hoe valt de job als 'secretaresse van...' mee? vele groetjes xxx

Gepost door: ellen | 04-03-08

Dag Kim en co,

Altijd leuk om jullie nieuwtjes te lezen. Spijtig genoeg hebben wij hier geen Belang van Limburg... misschien es het artikeltje doormailen?
Veel plezier nog ginder en tot mails!
groetjes Leen

Gepost door: leen | 05-03-08

De commentaren zijn gesloten.