09-03-08

Bedankt, Merci, Thank you...

Eerst en vooral willen we iedereen bedanken, die ons een reactie stuurde naar aanleiding van het artikel - over ons leven in Qatar - dat vorige week verscheen in Het Belang van Limburg.

De eerste tekenen van leven kwamen van de fiere grootouders en andere familieleden. Die hadden het artikel niet zo groot verwacht en wij eerlijk gezegd ook niet :-).

Dan enkele reacties van zeer goede vrienden. Saartje, geen nood hoor...We hebben nog geen plannen om hier eeuwig te blijven wonen. In de zomervakantie zie je ons weer verschijnen.

Verder kwamen we via het artikel in contact met oude bekenden en volslagen onbekenden. Heel leuk was de reactie van een Limburgs koppel waarvan de kinderen ook Siel en Cas noemen. En zeg nu zelf, het zijn niet meteen de meest voorkomende namen hé... Ellen, wat leuk dat je regelmatig komt meelezen op onze blog. Ik vond het fijn om je in de kerstvakantie nog eens te ontmoeten...

Wim en Sven waren dan weer enkele van die oude bekenden, die plots uit het niets kwamen opduiken. Ik vind het enorm leuk dat jullie de tijd namen om te reageren. Wim, ik weet nog wie je bent hoor! En Sven, bedankt voor de foto's van je geweldige gezin. Ik mail je binnenkort zeker nog eens terug. Rudi, ik moet van Tom laten weten, dat er hier zeer veel nood is aan volleyballers. Ik denk zelfs dat ze hier in Qatar niet weten hoe een volleybal eruit ziet! Misschien kan jij het hun komen uitleggen.

Tenslotte zijn er nog heel wat vrienden en familieleden van buiten de provincie Limburg, die blijkbaar niet in staat waren het Belang van Limburg te vinden. Tja, Tom repliceert hierop dat kwaliteit moeilijk te vinden is :-).

Rob, Leen en alle anderen: speciaal voor jullie heb ik getracht het artikel in de linkerkolom te plaatsen. Jullie zien hier een link, waarop je moet 'dubbelklikken'. Hopelijk lukt dit, indien het niet lukt, geef dan even een seintje. Via een medeblogger kreeg ik nog een andere oplossing aangereikt, maar hier krijg ik steeds een foutmelding. Toch bedankt voor je hulp, André... Indien iemand een makkelijke manier kent om een pdf-bestand op een weblog te plaatsen, dan hoor ik het graag.

En last but not least: Sylvia, moest je hier nog eens komen piepen. Bedankt voor de leuke babbel en het fantastische artikel. Dit blijft een mooi en tastbaar aandenken aan ons buitenlands avontuur.

14:01 Gepost door Kim in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Gelukkige Verjaardag !!!!!

Gepost door: Ineke Godts | 11-04-08

De commentaren zijn gesloten.