12-05-08

Het feest kan beginnen....

Feest? Waarom? Wel, onze lieve Tammy mag vandaag weer een extra kaarsje uitblazen. Uiteraard heben we vandaag dus even een telefoontje naar België gedaan, maar Cas wil zijn meter toch ook verrassen met volgend portret:

 47

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tammy geniet van je verjaardag en laat het komende jaar alleen maar leuke en liefdevolle gebeurtenissen in het verschiet hebben. 

Gisteren was het uiteraard feest voor alle moeders. Bij deze dus een dikke proficiat voor alle (toekomstige) mama's die wij kennen. Mijn moederdag begon eerlijk gezegd in mineur. Tom was 's ochtends al erg vroeg vertrokken naar Abu Dhabi. Zoals altijd maakte ik Siel klaar om naar school te gaan, smeerde de boterhammetjes en maakte de boekentassen en ging dan onze Cas wakker maken. Zijn ogen stonden wat glazig en ik voelde meteen dat hij koorts had. inderdaad, de thermometer gaf 39° C aan. Cas bleef bijgevolg thuis, dus had ik twintig extra minuten om Siel klaar te maken. Om 6u.50 wou ik mijn (vervang)wagen starten, maar helaas zonder resultaat. De eerst volgende taxi was pas beschikbaar om drie uur in de namiddag, dus bleef Siel noodgedwongen ook thuis. Gelukkig was het zondag en dan kunnen we op Carolina rekenen voor de wekelijkse grote schoonmaak. Godzijdank vond ze het niet erg om tussendoor ook op de kindjes te passen, want er moest uiteraard ook nog gewerkt worden.

Zoals altijd, komt alles uiteindelijk toch weer op zijn pootjes terecht. Cas had ook vandaag nog wat koorts en een loopneus. Maar vanavond was hij al stukken beter, dus kan hij morgen misschien weer terug naar de opvang? Tom kwam gisteravond laat terug van Abu Dhabi en speelde vandaag - tussen de leveranciersbezoeken door - taxi voor Siel. En last but not least. Na alle problemen die we al kenden met mijn huurwagen, hebben we besloten om het contract met die verhuurfirma stop te zetten. Eén dezer dagen zal ik dus hopelijk op een veilige manier Doha onveilig kunnen maken :-).

Gelukkig waren er ook ontspannen momenten. Zo hebben we genoten van een BBQ-avond met Koen, Mieke en hun superbrave kinderen Lotte en Senne. Die mogen meer komen :-).

Verder heeft de aquafit  - zoals voorspeld werd in het vorige bericht - een staartje gekregen. Voortaan ga ik op woensdag samen met een negental andere dames sporten in het zwembad van de Messila-compound.

De afgelopen week verliep voor de rest rustig en aangenaam. Aangezien de temperatuur hier langzaam stijgt tot zo'n 40°C, heben we voor Cas een UV-zwempak aangeschaft. Kijk zelf maar hoe stoer onze jongen hiermee is...
Siel beschermt zichzelf dan weer met een fris zomerhoedje en mama's zonnebril.

We horen ook heel wat zomerse berichten uit België. Met die heerlijke temperaturen van 28°C hebben jullie ook eindelijk de zomerkleren en hoedjes uit de kast kunnen halen. Wij hopen dat dit zomerplezier nog enige tijd mag blijven duren en vragen met aandrang om de zon toch zeker te reserveren in België van 1 juli tot 31 augustus. Ik vermoed dat de meesten onder jullie deze wens wel ondersteunen, niet? Wij wensen jullie allemaal veel zongenot en terrasjesplezier.

100_6276

 

100_6278
100_6283
100_6295

19:08 Gepost door Kim in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

mooi hallo siel en cas
genieten jullie maar lekker in het zwembad.....
CAS LIJKT NAAR ONZE NORMEN WEL EEN WIELRENNER....
EN AAN KIM ...OOK EEN TE LATE MOEDERDAG GEWENST...MAAR ALLE DAGEN IS HET EIGENLIJK MOEDERDAG HE.....
SIEL GROETJES VAN FEI....
NONA

Gepost door: NONA | 13-05-08

TaMMY VIA QATAR....WENSEN WE EEN PRACHT VAN EEN VERJAARDAG

NONA

Gepost door: NONA | 13-05-08

Ik ben hier toevallig terechtgekomen...Dat ziet er allemaal leuk uit..momenteel is het hier niet zo'n goed weer...nog vele groetjes

Gepost door: yolanda | 24-05-08

De commentaren zijn gesloten.