26-05-08

We zijn in ons nopjes!

 Het is ondertussen meer dan 250 dagen geleden sinds we voor het eerst voet zetten op Qatarese bodem. Een avontuur waarvan we niet zeker wisten wat we konden verwachten en gelukkig bevalt het ons super. We genieten van het werk, de zon, de cultuur, de natuur, de nieuwe mensen in ons leven; maar vooral van elkaar. Elke dag beseffen we meer en meer hoe gelukkig we ons mogen prijzen in deze situatie. Daarom zijn we in onze nopjes!

Gelukkig merken we dat onze dierbare familie en vrienden deze situatie ook goed verteerden. De contacten zijn uiteraard veranderd, maar we weten wat we aan elkaar hebben. Dankzij deze weblog kunnen we onze dierbaren op de hoogte houden van onze belevenissen en we merken dat zij er echt plezier aan beleven. 'Big Brother is watching' en liet ons verstaan dat het weer even geleden is sinds ons laatste bericht. Maar wanneer je het zo naar je zin hebt, dan vliegt de tijd. En dan verlies je de tijd ook wel eens uit het oog :-). De reacties op de blog, via mail, via skype en telefoon, tonen aan hoe zeer jullie ons dit nieuwe leven gunnen. En dat doet ons uiteraard veel plezier. Neefje en petekind Lukas heeft er zelfs voor gekozen om een spreekbeurt te houden over 'zijn familie in het Midden-Oosten'. Lukas, we zijn er zeker van dat jij dit supergoed zal doen en vinden het fijn dat wij het onderwerp van jouw spreekbeurt mogen zijn. Daarom zijn we in ons nopjes!

De afgelopen 14 dagen is er hier uiteraard weer het één en het ander gebeurd. Tom overwon een keelontsteking met snotvalling! Ik overwon een buikgriepje. Siel overwon de toch wel saaie vakantiedagen, mede dankzij het geweldige poppenhuis dat we van Caroline te leen kregen. Urenlang is ze zoet met de rollenspelen en de inrichting van dat mooie houten huis. Siel is dus ook in haar nopjes! Cas tenslotte stapt nu zo goed rond, dat hij zijn eerste schoentjes kreeg. En al was het even wennen, nu is ook hij helemaal in zijn nopjes!

Ons sociaal leven stond intussen ook niet stil. De wekelijkse aquafitsessie, het bedankingsetentje van DSA, het bezoek van Suraya, de speelnamiddag bij Lotte en Senne, de koffie-ochtend met de dames van de DSA, het superleuk Japans etentje met Koen en Mieke, de kennismakingen met de andere bewoners van onze compound, het uitstapje naar de Zoo, .... Al deze ervaringen deden ons deugd en staan in ons geheugen gegrifd. Daarom zijn we in ons nopjes!

Binnenkort komen we weer even de Belgische lucht opsnuiven. Tijd voor familiebezoekjes, etentjes, vakantie, BBQ's, quality-time. Nog 35 dagen en het is zover. Ook daarom zijn we in ons nopjes.

100_6304

 

100_6302
100_6310

100_6318
100_6349

20:18 Gepost door Kim in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Qatar Hallo!
Toen ik op google 'verhuizen naar gatar'intypte kwam ik op deze site. Ik ben fabienne uit Nederland. Mijn stiefvader heeft een geweldige baan gekregen vanuit Qatar. Het is nu zelfs zo dat we er waarschijnlijk heen verhuizen. Ik ben er een week geweest, in qatar, en het is inderdaad prachtig. Maar hoe is het leven er echt? is het veilig? veel last van de tempratuur? is het allemaal duur?

Allemaal vragen die door mijn hoofd heen gaan en ik hoopte dat iemand zoals u, mij daar bij kon helpen.

Iniedergeval zullen we vandaag horen hoe de toekomst eruit gaat zien voor dit gezin.

Groetjes,
Fabienne Dekker

Gepost door: Fabienne | 27-05-08

helabakes!!!! zo leuk om te zien dat jullie in je nopjes zijn ;)!!!
Ik kijk er naar uit jullie binnenkort weer te kunnen zien!! En ja dan mogen jullie op bezoek komen in Antwerpen!! :d
Zaterdag verhuizen we! Eindelijk ik kijk er zo naar uit! Nu nog wachten op 11 juni ik hoop dat dat ook positief zal zijn!! Veel liefs vanuit Tongeren!! x x x Sam, Saartje en Jano

Gepost door: saartje | 28-05-08

Groetjes uit Mal Leuk om te lezen dat alles super ok is daar in Qatar. Ik merk dat ook als ik zo nu en dan eens met een supergelukkige man bijpraat via telefoon. Jullie zijn echt met jullie gat in de boter gevallen maar het is van harte gegund hoor. We kijken er naar uit om de hele familie nog eens terug te zien, Cas die kan lopen, Siel die waarschijnlijk serieus gegroeid is... enfin niet lang meer. Ikzelf mag/moet binnenkort ook nog eens op reis, eerst naar Zuid-Korea en dan twee keer naar Italie en dan nog eens een paar keer naar Duitsland maar ik zal ervoor zorgen dat we de 13 juli (juist?) vrij zijn. Groetjes

Gepost door: San en Dimi | 03-06-08

De commentaren zijn gesloten.