03-11-08

Nog meer blijde verwachting...

Nu zijn jullie nieuwsgierig hé???? Ik zal jullie ballon maar meteen doorprikken... Neen, geen derde Coosemansje op komst bij Tom en Kim. Wij zijn weliswaar in blijde verwachting van....Oma en Opa. Morgen in de late voormiddag mogen we Oma en Opa eindelijk verwelkomen in Qatar. Nu Bon nog en dan zijn alle grootouders eens op bezoek geweest. Hint, hint :-).

Eerst nog even een klein verslagje van de afgelopen twee weken: Tom was er meer wel, dan niet. Niet zo leuk uiteraard, maar ook geen ramp hoor. Dat hoort er nu eenmaal bij. Hij heeft erg genoten van zijn bezoek aan België. Meteen de dag na aankomst in Doha stond een werkbezoek aan Abu Dhabi op het menu en vorige week was de man des huizes weer vier dagen van huis. Ook nu stonden de Verenigde Arabische Emiraten op het programma.

Gelukkig was Tom er wel in het weekend, want er was weer een DSA-duinentrip gepland. Met 28 jeeps trokken we richting de prachtige 'Inland Sea'. Het werd een rit van twee uren, dan lekker lunchen, zwemmen en genieten. Tegen 16u. trokken we terug richting Doha.

Siel is druk aan het oefenen voor haar eerste ballet-optreden op 22 november. Paula heeft prachtige berenkostuumpjes laten maken. We kijken er allemaal naar uit en proberen Siel zo goed mogelijk te helpen. Oma komt met haar jarenlange ballet-ervaring als geroepen.

Door al dat verkleden was Cas een beetje jaloers geworden. Gelukkig wordt er in Qatar ook Halloween gevierd. Geniet maar even mee!!!!

100_6386

100_6388

100_6390

100_6391

100_6399

100_6408

100_6409

100_6411

 

Ook buurkindjes Lotte en Senne waren 'in the mood' voor 'trick or treat'.

16:32 Gepost door Kim in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hola,
Wellicht bedoelde je dat Tom er meer niet, dan wel was...! Fijn dat jullie terug bezoek hebben. Volgende week komen mijn ouders voor de 1e keer langs. Benieuwd om hun reacties en wij kijken er naar uit om hen alles te tonen.
Leuke foto's van halloween! Hier geen echte haloween-sfeer. Onze kids zijn daar niet zo zot van, nog niet...
't amusement met je bezoek. Vele groetjes uit Torrecaballeros, Spanje. Leen

Gepost door: Leen | 03-11-08

De commentaren zijn gesloten.