19-03-11

Veranderingen in blog

De blog zal binnenkort veranderen...  Vanaf heden zal ik enkel nog info ivm Qatar posten of op deze blog laten staan. Hiervoor zijn verschillende redenen:

1. Toen wij in 2007 richting Qatar kwamen, leek een blog de ideale manier om contact te houden met familie en vrienden in het verre Belgie. En toen kwam facebook... Tegenwoordig post ik zeer veel nieuwtjes op dit 'social network'. 

2. Per maand krijg in een aantal mailtjes met vraag naar info, gesteld door mensen die overwegen om te verhuizen naar Qatar. Ik merk dan ook dat er nood is aan beknopte info. In het kluwen van de meer dan 100 blog-berichten van de afgelopen 4 jaar, is het voor deze mensen moeilijk om de voor hun relevante informatie te zoeken.

3. Verder wordt het leven hier voor ons steeds drukker: in de afgelopen vier jaar is niet alleen onze vriendenkring en het aanbod naschoolse activiteiten uitgebreid. Sinds januari 2011 is ook ons gezin wat vergroot. Tijd om te bloggen wordt in ons drukke expat-leven dan ook vrij schaars.

4. En dan is er nog het privacy-aspect. Via de google-vertalen kan - bij wijze van spreken - de hele wereld deze blog lezen. Als 1 van onze Filipijnse medewerkers me komt vertellen over onze avonturen op deze blog, dan is me dat toch net een brug te ver.

5. Ik ontlast hiermee enkele trouwe lezers, die regelmatig komen kijken of er al meer nieuws is.

Aan alle lezers die de voorbije jaren onze eerste expat-avonturen gevolgd hebben via deze blog: ik hoop dat jullie er plezier aan beleefd hebben. Familie en vrienden die nog geen facebook hebben: misschien tijd om een account aan te maken :-). En anders zijn er nog tal van andere manieren om met ons in contact te blijven.

 

15:18 Gepost door Kim | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |